Vierdaagse basistraining Signs of Safety

1.12.2022
09:30
Leuven
Door Denis Gorgon, erkend Signs of Safety trainer
Vierdaagse training
- Donderdag 1 december
- Vrijdag 2 december
- Maandag 12 december
- Donderdag 15 december
Telkens van 9u30 - 16u30

Prijs: 280 euro (er wordt geen eten voorzien)

Toelichting doelstelling SofS . Kennismaking met de principes van het oplossingsgericht werken + oefenen.

Aan slag met het assesment (3K). We leren Gevaarsboodschappen, Veiligheidsdoelen en Veiligheidsschalen opstellen, alsook vragen die peilen naar Bestaande krachten en Bestaande veiligheid.

Vervolgens gaan we aan de slag in kader van “Spreken met kinderen “ en leren tools zoals Woord-en beeldverhaal, 3 Huizen en het Veilige Huis gebruiken.

De laatste dag gaat over “Werken met netwerk” en netwerkberaden: hoe vinden we netwerk en hoe gaan we ermee aan de slag in netwerkberaden.

Met dit alles wordt gewerkt aan de hand van casusmateriaal van de inbrengers, in groepjes van 5 à 6 personen. De trainer gaat plenair aan de slag met casus van één van de deelnemers, waarna de deelnemers zelf in kleine groep gaan oefenen met eigen materiaal.

De training wordt gegeven door Denis Gorgon, een SofS trainer met licentie

Oudebaan

Oudebaan 263
3000 Leuven

De vergaderzaal op de Oudebaan biedt ruimte voor 14 personen. Indien nodig kan de vergaderzaal gebruikt worden in combinatie met de polyvalente ruimte ernaast (+ 18 personen) en de tuin met tuinbanken. Qua faciliteiten kom je niets tekort: wifi (wachtwoord beschikbaar bij de administratie), projector en projectiescherm, externe luidsprekers, flipchart, keuken (koffie & thee, afwasmachine), toilet. Ook een CO2-meter is beschikbaar voor virusveilig vergaderen. Er is een ruime parking beschikbaar op ons domein.

Inschrijven

* Verplicht veld

Andere vormingen

15.9.2022
08:30
Leuven

Vierdaagse basistraining Opgroeien in Veiligheid

25.11.2022
09:30
Leuven

Training Werken met Netwerken

26.1.2023
10:00
Hoeilaart

Tweedaagse basistraining Non-Violent Resistance