ACTIE cliëntparticipatieraad

ACTIE = Advice, Creativity, Trust, Inspiration en Experience (advies, creativiteit, vertrouwen, inspiratie en ervaring).

Wij zijn een groepje van mensen die vzw Sporen zelf (binnenstebuiten) hebben leren kennen en begeleid zijn door hen. In onze groep is iedereen welkom: jongeren die begeleid worden of werden, ouders, grootouders,  familieleden... We willen onze ervaring delen en zo vinden we gemeenschappelijke stukken in ons verhaal, zowel goede stukken als stukken die beter kunnen. We willen de mensen van vzw Sporen helpen om hun werking beter aan te passen aan de dingen die wij belangrijk vinden. Daarom komen we samen mét hen en samen proberen we de hulp te verbeteren. Een kleine groep mensen van vzw Sporen is dus mee aanwezig op onze bijeenkomsten en maakt ook deel uit van ACTIE. We streven naar een positief verhaal, we werken samen met respect voor elkaar.

Vergaderingen

We komen samen in de Triangel, Tiensesteenweg 134, 3001 Heverlee. Onze bijeenkomsten gaan door iedere 6 weken op zaterdag van 10-12u.

 

Wil je graag meedoen? Kom gerust langs of stuur een mailtje naar actie@sporen.be.

 

 

"Dank u, we beschouwen het nog steeds als een voorrecht om geregeld met jullie van gedachten te mogen wisselen. Het blijft voor ons inspirerend en helpend om samen te zoeken hoe we onze hulpverlening in Sporen nog beter kunnen afstemmen op de noden van cliënten en onze hulpverlening daardoor ook beter kunnen laten verlopen.”

- Sporen-begeleiders

Geef je mening

ACTIE werkte samen met medewerkers van Sporen een tool uit waardoor je je mening via de website kan geven. Jouw feedback wordt gebruikt om de begeleidingen en de documenten te verbeteren.