ACTIE

ACTIE

ACTIE = Advice, Creativity, Trust, Inspiration en Experience (advies, creativiteit, vertrouwen, inspiratie en ervaring).

Wij zijn een groepje van mensen die vzw Sporen zelf (binnenstebuiten) hebben leren kennen en begeleid zijn door hen. In onze groep is iedereen welkom: jongeren die begeleid worden of werden, ouders, grootouders,  familieleden... We willen onze ervaring delen en zo vinden we gemeenschappelijke stukken in ons verhaal, zowel goede stukken als stukken die beter kunnen. We willen de mensen van vzw Sporen helpen om hun werking beter aan te passen aan de dingen die wij belangrijk vinden. Daarom komen we samen mét hen en samen proberen we de hulp te verbeteren. Een kleine groep mensen van vzw Sporen is dus mee aanwezig op onze bijeenkomsten en maakt ook deel uit van ACTIE. We streven naar een positief verhaal, we werken samen met respect voor elkaar.

Praktisch

We komen samen in de Triangel, Tiensesteenweg 134, 3001 Heverlee. Onze bijeenkomsten gaan door iedere 6 weken op zaterdag van 10-12u.

De volgende bijeenkomsten gaan door op:

 • zaterdag 21 december 2019 (10u-12u)
 • zaterdag 1 februari 2020 (10u-12u)
 • zaterdag 14 maart 2020 (10u-12u)
 • zaterdag 25 april 2020 (10u-12u)
 • zaterdag 6 juni 2020 (10u-12u)

Wil je graag meedoen? Kom gerust langs of stuur een mailtje naar actie@sporen.be.

 

Jouw verhaal

Wil je liever anoniem je verhaal doen? Dat kan ook!

 • Stuur ons je digitaal verhaal, volledig anoniem: klik hier.
 • Stuur ons een brief op volgend adres:

  ACTIE
  Geldenaaksebaan 428
  3001 Heverlee

Volg ons!

't Actiekrantje

ACTIE wil een forum worden voor alle cliënten van Sporen. We maken een Actiekrantje met meer informatie en ontwikkelden een Nazorgboekje. Meer info volgt!

In de media

Facebook

Benieuwd naar onze acties? Of wil je graag eens een babbel met iemand van ACTIE? Binnenkort vind je ons op Facebook!