ACTIE

ACTIE - Cliëntparticipatieraad

ACTIE = Advice, Creativity, Trust, Inspiration en Experience (advies, creativiteit, vertrouwen, inspiratie en ervaring).

Wij zijn een groepje van mensen die vzw Sporen zelf (binnenstebuiten) hebben leren kennen en begeleid zijn door hen. In onze groep is iedereen welkom: jongeren die begeleid worden of werden, ouders, grootouders,  familieleden... We willen onze ervaring delen en zo vinden we gemeenschappelijke stukken in ons verhaal, zowel goede stukken als stukken die beter kunnen. We willen de mensen van vzw Sporen helpen om hun werking beter aan te passen aan de dingen die wij belangrijk vinden. Daarom komen we samen mét hen en samen proberen we de hulp te verbeteren. Een kleine groep mensen van vzw Sporen is dus mee aanwezig op onze bijeenkomsten en maakt ook deel uit van ACTIE. We streven naar een positief verhaal, we werken samen met respect voor elkaar.

 

Vergaderingen

We komen samen in de Triangel, Tiensesteenweg 134, 3001 Heverlee. Onze bijeenkomsten gaan door iedere 6 weken op zaterdag van 10-12u.

Wil je graag meedoen? Kom gerust langs of stuur een mailtje naar actie@sporen.be.

 

  Jouw verhaal

  Wil je liever anoniem je verhaal doen? Dat kan ook!

  • Stuur ons je digitaal verhaal, volledig anoniem: klik hier.
  • Stuur ons een brief op volgend adres:

   ACTIE
   Geldenaaksebaan 428
   3001 Heverlee

  Volg ons!

  't Actiekrantje

  • ACTIE wil een forum worden voor alle cliënten van Sporen. Lees ons Actiekrantje voor de laatste nieuwtjes: 
  • We werken volop aan een Nazorgboekje. Momenteel hebben we een testversie af waarmee we experimenteren in enkele gezinnen. Meer info volgt!

  In de media